Termeni si conditii Urban Cultor SRL

Acest document reprezinta contractul dvs. cu www.urbancultor.ro

Descrierea websit-ului

Website www.urbancultor.ro (denumita in continuare „Urban Cultor” sau „website”) este detinuta de catre societatea URBAN CULTOR SRL (denumita in continuare Urban Cultor) o societate romana, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/14110/2020, avand CUI 43235140 si cont bancar nr. RO62BSEA0210000002340206
Urban Cultor pune la dispozitia clientilor sai, prin intermediul websit-ului, produse din lemn si metal, produse care pot fi achizitionate prin comanda online.

Scopul termenilor si conditiilor

Prezentul document reglementeaza conditiile de utilizare ale websit-ului de catre vizitatori si clienti, precum si modalitatea in care produsele vandute in cadrul websit-ului pot fi cumparate. Prezentul document are valoarea unui contract incheiat intre Urban Cultor si clienti, producand asadar efecte juridice de la data acceptarii sale de catre clienti.

Acceptarea termenilor si conditiilor

Prin accesarea websit-ului www.urbancultor.ro orice vizitator sau dupa caz client este obligat sa citeasca si sa respecte termenii si conditiile websit-ului.

Prezentul document se considera inteles si acceptat fara rezerve in urmatoarele situatii si modalitati:
a) Prin efectuarea unei vizite in cadrul websit-ului de catre orice vizitator;
b) Prin bifarea rubricii, sunt de acord cu termenii si conditiile websit-ului” la momentul crearii oricarui cont de utilizator in cadrul websit-ului;
c) In procedura de plasare a comenzii, pentru clientii care comanda fara cont de utilizator, prin bifarea rubricii „sunt de acord cu termenii si conditiile websit-ului”;

Termenii si conditiile pot fi modificate in mod unilateral de catre Urban Cultor, fiind de datoria fiecarui vizitator sa verifice daca au survenit modificari. Ca exceptie, Urban Cultor se obliga sa notifice toti utilizatorii care au cont pe website cu privire la schimbarea termenilor si conditiilor, in termen de 5 zile de la modificare acestora, prin email sau prin notificare trimisa in contul de utilizator.

Plasarea unei comenzi.

Prin intermediul websit-ului pot fi achizitionate produse astfel cum acestea apar in pagina Magazin online urban cultor - echipamente gradinarit si compostare urbana. Produsele disponibile la vanzare pe website Urban Cultor pot varia in functie de stocuri sau de alte motive, la atitudinea Urban Cultor.

Orice persoana poate plasa o comanda pe website Urban Cultor astfel:

a) Clientul alege produsele prin selectarea acestora, a cantitatii dorite;

b) Clientul introduce produsele in cos, fiind informat despre valoarea totala de plata;

c) Clientul introduce datele personale solicitate (date de identificare, date privind adresa de expeditie, date de facturare, alte date dupa caz) si apasa butonul „trimite comanda” acceptand in prealabil termenii si conditiile websit-ului;

d) Produsele pot fi achizitionate o singura data. Pentru aflarea cantitatilor ce pot fi cumparate si a preturilor aferente produselor, va rugam sa consultati pagina Magazin online urban cultor - echipamente gradinarit si compostare urbana

Cantitatea de produse disponibile la un moment dat este semnalizata in cadrul site-ului. Cu toate acestea exista riscul ca, urmare a plasarii mai multor comenzi in cadrul websit-ului in acelasi timp, stocurile de produse sa se epuizeze. Intr-o atare situatie, Urban Cultor se obliga a notifica clientii care au plasat o comanda prin intermediul websit-ului, in termen de maxim 12 ore cu privire la epuizarea stocurilor si dupa caz:

  •  sa stabileasca cu clientii o noua data de livrare;
  • sa restituie suma achitata cu titlu de pret.

e) Livrare la punctul de lucru Urban Cultor - Strada Biserica Amzei 18A Sector 1 Bucuresti (Ridicare personala) sau livrare pentru moment doar in Bucuresti si Ilfov.

  1. Pentru produsele care vor fi ridicate personal de client de la punctul de lucru Urban Cultor costul de ridicare este zero.
  2. Pentru produsele care vor fi livrate in Bucuresti costul de livrare este zero.
  3. Pentru produsele care vor fi livrate in Ilfov constul de livrare este 50 ron.

Program de ridicare de la sediu:

Luni-Vineri intervalul orar 10:00 – 17:00.

Daca doriti sa livrati produsele in alte judete decat Bucuresti si Ilfov va rugam sa ne contactati la contact@urbancultor.ro iar pretul de livrare il stabilim impreuna cu curierul. Contravaloarea livrarii se va achita direct acestuia.

Anularea unei comenzi

Orice anulare a unei comenzi va trebui sa fie receptionata de catre noi pana la ora 17:00 in aceeasi zi. Datorita specificitatilor si particularitatilor acestei afaceri, regretam faptul ca nu vom rambursa sumele achitate in cazul in care anularea comenzii se efectuaza ulterior expirarii termenului limita. Anularea unei comenzi plasate anterior trebuie facuta in scris (prin e-mail contact@urbancultor.ro) sau prin intermediul site-ului de catre aceeasi persoana care a plasat comanda initiala.

Pretul produselor

Preturile prezentate sunt finale si nu contin TVA (intrucat societatea Urban Cultor SRL nu este platitoare de TVA). Preturile nu includ costul de livrare. 

Pretul poate fi modificat in mod unilateral, clientul avand obligatia de a consulta pagina descriere produse pentru aflarea acestuia. Totodata, pretul pentru produsele comandate va fi afisat in procedura de comanda.

Pretul produselor comandate se achita la momentul plasarii comenzii, cu cardul, prin intermediul procesatorului de plati Netopia Payments sau prin transfer bancar.

Carduri de tip Visa/Visa electron, MasterCard/Maestro sunt acceptate, plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar. Urban Cultor va transmite clientilor factura fiscala pentru fiecare plata efectuata. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca Urban Cultor.

Datele de livrare ale produselor vor fi specificate in procesul de comanda, la momentul plasarii comenzii. Modificarea datelor de livrare a comenzilor poate fi realizata numai de comun acord. Urban Cultor va livra produsele comandate in 7-14 zile) prin curier sau la punctul de lucru pentru ridicare personala in functie de alegerea clientului.

Produsele vor fi livrate la adresa specificata de client in formularul de comanda. In cazul in care se doreste specificarea anumitor observatii legate de livrare, precum: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, acest lucru va fi posibil prin introducerea specificatilor in zona de „comentarii” din pagina de finalizare a comenzii.

Anularea unei comenzi

Orice comanda este ferma si nu poate fi anulata decat cu acordul expres al Urban Cultor sau in situatiile de mai jos.

Livrarea produselor se va face intre 24 si 48 de ore de la data confirmarii pregatirii comenzii, cu exceptia perioadei aglomerate si sarbatorilor..

Cu titlu de exceptie, produsele comandate si livrate pot fi returnate in situatia in care acestea au fost livrate si nu respecta standardele de calitate, sau daca dintr-o eroare au fost livrate alte produse decat cele comandate. In acest caz produsele pot fi returnate pe cheltuiala Urban Cultor, in termen de 7 zile de la data livrarii acestora.

Drepturi si obligatii

Vizitatorii si clientii websit-ului au obligatia:
a) de a folosi website cu buna credinta, numai in scopul informatii cu privire la produsele Urban Cultor si/sau al cumpararii acestor produse;
b) de a respecta legislatia in vigoare pe toata perioada in care se afla pe website Urban Cultor;
c) de a respecta drepturile de autor ale Urban Cultor;
d) de a nu revinde produsele achizitionate, fara acordul Urban Cultor;

Garantii

Disponibilitatea site-ului

Cu toate ca scopul Urban Cultor este sa ofere un serviciu online fiabil, nu putem promite ca serviciile noastre vor fi disponibile tot timpul, ca vor putea raspunde la toate cerintele. Daca o eroare intervine in timp ce utilizezi site-ul www.urbancultor.ro, va rugam sa ne contactati si vom rezolva problema intr-un timp cat mai scurt.

Accesul pe site-ul www.urbancultor.ro poate fi uneori restrictionat pentru mentenanta sau actualizari ale sistemului. In cazul in care site-ul nu este disponibil, termenii de livrare sau anulare a produselor raman aplicabile.

Drepturi de autor

Urban Cultor detine drepturi de autor si/sau dupa caz un drept de folosinta asupra websit-ului, textelor, imaginilor, logo-urilor, video-urilor, elementelor de grafica web, scripturi si orice alte date din cadrul websit-ului. Pe cale de consecinta, vizitatorii websit-ului si clientii sunt obligati sa respecte dreptul de autor al Urban Cultor, sub sanctiunile prevazute de lege.

Alte clauze

Orice litigii derivand din prezentul document se vor solutiona pe cale amiabila, sau dupa caz de catre instantele competente de la sediul Urban Cultor.

Prezentul document este guvernat de legea romana.

Pentru orice comunicare cu echipa Urban Cultor va rugam sa folositi adresa de email: contact@urbancultor.ro