gradina pedagogica

Privat

Este important sa "crestem" oameni pentru viitor, oameni sensibili cu natura si constienti ca o alimetatie sanatoasa este cheia unei societati puternice.

prezentare rame eisenia

Gradina pedagogica

Din ce in ce mai multe scoli si gradinite doresc sa ofere copiilor un spatiu in care ei sa experimenteze senzorial diverse senzatii. Copiii invata si se exprima prin numeroase limbaje, iar gradinaritul si senzatiile pe care acesta le creeaza este un mediu mai mult decat prielnic invatarii. Prin urmare ne adaptam structurile din lemn la cei mici, astfel incat sa poate atinge cu manutele lor pamantul si vietatile din straturile noastre inaltate.

Gradina unealta pedagogica

Provocarea

Provocarea atunci cand doresti sa amenajezi o gradina "child friendly" este ca structurile sa fie adaptate si accesibile acestora, si nu in ultim rand sa copiii sa fie in siguranta. O alta idee ar fi ca desi gradinaritul este interesant la un moment dat copiii se plictisesc daca activitatea nu este una ludica si nu ofera satisfactie imediat.

Solutia

We prepare planting plans outlining plant varieties, numbers, spacing and plant care, followed by the sourcing and selection of plants and finally the setting out and planting of plants.

We work with a small selection of specialist trade plant nurseries to source the best possible plant specimens.

Services

Gradina pedagogica