compost in Cotroceni

Grupul de initiativa civica Încotroverzi

Initiative de economie circulara si colaborativa in Cotroceni. Reducem deseurile intr-un mod creativ si atractiv, contribuind la o comunitate unita si rezilienta.

Compostul si viata

„Cotroceni, cartier circular”

„Cotroceni, cartier circular” este implementat de grupul de initiativa civica Incotroverzi, cu ajutorul asociatiilor partenere Incotroceni si Zero Waste Romania. Proiectul este sustinut prin Programul Inclusiv in cartier, initiat de Fundatia Comunitara Bucuresti si finantat de Banca Transilvania.

Zona pentru compostare

O solutie pentru reducerea deseurilor municipale

„Cotroceni, cartier circular” este un proiect prin care se propune reducerea deseurilor generate la nivel local si facilitarea tranzitiei spre o economie circulara si colaborativa.

compost in Cotroceni

Mai multe despre proiect

Am amenajat o zona de compostare comunitara in Cotroceni, pe strada Grigore Romniceanu, nr. 17-21. De acum, vecinii care doresc pot colecta separat biodeseurile. Iar peste 6-8 luni, cu un pic de magie din partea naturii, obtinem compost.

cutii pentru compost

Compost in comunitate

Compost si compostare in Cotroceni

“Multumesc mult pentru sansa oferita de a fi parte a grupului. Dupa separare deseuri reciclabile si parte pentru compost gunoiul menajer ramane undeva la 20%. Proiectul este super, trebuie sa ajunga la cat mai multa lume informatiile.”

CARMEN