Sunteti proprietar de gradina sau doriti sa aveti una?

Aveti o gradina in zona urbana sau peri-urbana de care nu mai aveti timp sa va ocupati sau pe care doriti sa o reorganizati? Echipa Urban Cultor cu experienta in implementarea si intretinerea de gradini urbane, va poate veni in ajutor.

Indiferent de locatia si marimea spatiului dvs. va vom ajuta sa il transformati intr-o sursa de relaxare si hrana. Cum? Oferim consultanta in design de gradini de legume si permacultura urbana, precum si servicii de intretinere peisaje comestibile. Putem adapta impreuna actuala dvs. gradina astfel incat ea sa corespunda nevoilor dvs. de consum cu un efort minim de intretinere.

Doriti sa amenajati o gradina comestibila pe balcon? Putem cultiva orice sau aproape orice in balcon cu conditia sa aveti unul. Provocarea consta in a reusi sa optimizati cat mai bine spatiul si asta fara a aduce inconveniente vecinilor...Aveti grija de exemplu sa nu amenajati jardiniere inafara balconului pentru ca acestea pot cadea. Deasemeni, atentie la tipul de containere pe care le alegeti. De obicei acestea impreuna cu continutul (substrat umed si plantele) nu trebuie sa depaseasca 350 kg/m² . Daca luati in consideratie aceste aspecte precum si cele legate de izolarea corecta a podelei pe care instalati recipientele, tot ceea ce va mai ramane de facut este sa optati pentru containerele/ ghivecele de echizitionat si legumele pe care doriti sa le cultivati. Exista anumite specii de legume special adaptate la cresterea in ghivece sau straturi inaltate.

Urbancultor vine in sprijinul dvs. cu servicii de proiectare, amenajare si intretinere de gradini urbane private precum si cu un magazin online in care puteti opta pentru mobila si structuri pentru gradini urbane, seminte sau accesorii pentru gradinarit urban. Prin alegerea produselor din magazinul nostru online, contribuiti direct la sustinerea micilor producatori si artizani locali, produsele fiind obtinute din materiale exploatate,  prelucrate si transportate in mod responsabil.

Deasemeni, va invitam sa consultati solutiile noastre de compostare urbana astfel incat dvs.sa deveniti din ce in ce mai autonom in ceea ce priveste aportul de compost si ingrasamant natural pentru gradina dvs.

Aveti in plan sa amenajati o gradina urbana privata? Suntem aici sa discutam cele mai indicate solutii in functie de resursele de care dispuneti si asteptarile pe care le aveti.

Urban Cultor gradina in balcon
solutii pentru agricultura urbana
gradina periurbana