Studiu si implementare

Impreuna cu echipa noastra veti defini si valida proiectul. Noi ne ocupam dupa aceea de instalarea echipamentelor (structuri, sol, irigare, mobilier conex) si plantarea efectiva a plantelor.

Intretinere

Pe parcursul intregului an echipa Urban Cultor va oferi consiliere si intretinere a echipamentelor si plantelor pentru ca dvs. sa beneficiati de un peisaj comestibil cu cat mai putin efort.

Formare si evenimente

Daca se doreste, putem invita echipa dvs. sa ni se alature punctual pentru a participa la intretinerea gradinii urbane sau pentru a lua parte la training-uri. Daca se doreste, organizam evenimente 'green teambuilding'

Gradina urbana in companie

Crearea unui spatiu de lucru atractiv, relaxant, sanatos pentru angajati precum si implicarea acestora intr-un proiect sustenabil au devenit in contextul actual o conditie esentiala pentru atragerea si retentia lor in companie pe termen lung.

Crearea unei gradini colective la locul de munca aduce beneficii atat la nivel individual angajatului cat si la nivelul entitatii. Legaturile dintre angajati pot deveni mai puternice datorita unei culturi comune si a unui sentiment de apartenenta la valori partajate in ceea ce priveste dezvoltarea durabila, lupta chiar si la nivel de baza impotriva incalzirii climatice, un mod de a se hrani sanatos etc . Interactiunea in acest mediu natural si relaxat depaseste granitele impuse de nivelul ierarhic sau de departament iar comunicarea  nu are decat de castigat. Oportunitatea de a fi un actor implicat in mod direct intr-un proiect responsabil si posibilitatea de a vedea in mod regulat evolutia acestuia prin participare la implementarea gradinii colective si intretinerea acesteia, poate fi o sursa fundamentala de motivatie si de atasament fata de companie. Mai mult de atat, gradina urbana colectiva la locul de munca stimuleaza creativitatea si cultiva dezvoltarea personala.

Urban Cultor vine cu solutii de gradinarit urban in interior sau in exterior dedicat companiilor care doresc sa treaca la urmatorul nivel cu proiectele de employer braning sau de dezvoltare durabila prin amenajarea de gradini urbane in companie.

Solutiile de gradinarit urban pot fi adaptate indiferent de marimea sau amplasarea spatiului si acopera toate tipurile de gradini pe care le-ati putea imagina: gradini urbane pe acoperis, in spatiile aflate in curtile interioare, pe terasa, in containere tip „straturi inaltate” sau in format „gradini verticale”.

Pentru interior, putem propune solutii personalizate si adaptate la toate conditiile de temperatura sau expunere la lumina inclusiv in sistem hidroponic.

Solutiile noastre sunt „à la carte” si 100% personalizabile astfel incat proiectul dvs sa fie unul unic.

Pentru reusita proiectului de gradina urbana in companie venim in intampinarea dvs. cu servicii care cuprind toate etapele acesteia in functie de nevoie: studiu si proiectare, implementare si instalare, intretinere pe toata durata contractului, implicarea activa a echipelor prin sesiuni de gradinarit sau animarea de ateliere si workshop-urifurnizarea de material video, foto si text pentru comunicare in intern si nu numai.

Vom veni cu materialele si echipamentele noastre, obtinute din surse responsabile si locale. Incurajam si optam de fiecare data cand avem ocazia pentru producatori locali, mici artizani, produse si ambalaje reciclabile sau upcicled precum si pentru un transport cat mai prietenos cu mediul.

solutii pentru agricultura urbana
gradina urbana jardiniere din lemn bucuresti