Crearea unui spatiu de lucru atractiv, relaxant, sanatos pentru angajati precum si implicarea acestora intr-un proiect sustenabil au devenit in contextul actual o conditie esentiala pentru atragerea si retentia lor in companie pe termen lung.

gradina urbana jardiniere din lemn bucuresti

Conceptul de farm to fork este din ce in ce mai raspandit, si reprezinta o miscare sociala care promoveaza ideea de hrana locala in restaurant sau in cantinele din scoli sau de la birou. Alimentele pot fi produse fie direct la locul de consum, fie achizitionate direct de la o ferma locala cat mai aproape de locatia respectiva.

gradina in restaurant
Urban Cultor gradina in balcon

Oferim servicii si solutii pentru ca tu sa iti indeplinesti dorinta de a avea o gradina la bloc in mijlocul orasului. Acest serviciu se adreseaza deasemeni co-proprietarilor, asociatiilor de proprietari si dezvoltatorilor imobiliari care doresc sa ofere clientilor lor accesul la un spatiu de gradinarit urban.

Daca sunteti actor in domeniul public si doriti sa dezvoltati gradini educationale, terapeutice, comunitare, sociale sau colective, Urban Cultor va fi un partener de incredere.

D9BEA7C7-4737-4318-8999-B4E3E868BCB0

Doresti sa compostezi acasa, la firma, la bloc sau la curte? Te felicitam pentru initiativa si te invitam sa descoperi solutia cea mai potrivita pentru tine

Devino urbancultor

Vorbeste-ne despre proiectul tau pentru un oras mai verde #growingfoodinthecity